#hvaerleutenfest

Leutenfest er en ny klubbfestival i Trondheim med sansen for beats, bass og bydelsfeiring. Den foregår over to helgedager på Byscenen, BrukBar og Supa, rett ved Leutenhaven. Leutenfest debuterer 21. / 22. mars 2014, og kan allerede skilte med både store, anerkjente internasjonale navn, en norsk spellemannsvinner, og mye ferskt fra nasjonal og lokal undergrunn.

Grunnlaget for Leutenfest er et kreativt miljø innenfor både elektronisk musikk og hip-hop som har vokst seg stort gjennom årene, og dermed farget Trondheim som by mer og mer. Klubber som Supa og Diskoteket har lært Trondhjemmere å danse, og hele Norge ser stadig vekk til byen for nye frekke navn innenfor hip-hop og rap. Samtidig som vi dyrker det lokale, henter vi inn internasjonale navn fra det vi har stor tro på som noe av det beste innen klubbmusikk for tiden.

Leutenfest arrangeres av Trondheim Elektroverksted, en ideell medlemsforening bestående av en liten kjerne med ildsjeler med hjelp av gode venner. Vi ønsker at du skal komme og kose deg hele helgen lang med enestående musikalske opplevelser, mye dansing, masse kjærlighet og aldri så lite magi.

Velkommen til Leutenfest!

Hide Content